سلام بچه ها
۶ سال پیش همین موقع من یک دختر بچه ی ۱۲ ساله بودم که یک وبلاگ توی بلاگفا درست کردم به اسم هواداران سوباسا . چون خیلی ناشی بودم ۶ ماه بعد وب رو گم کردم . بعد وب رو توی آوابلاگ درست کردم . حتی بعدا مدیریت آوابلاگ زحمت کشید که همون ۱۹ بهمن تاربخش رو ثبت کرد . اینو امروز فهمیدم که جزو متولدین امروز آوردش
حدود سال ۹۳ اینا بود که نیکا جون وارد وب شد از اون موقع وب رو به آینده ی روشن تری حرکت کرد و الان هم کادر اصلی مدیریت سایت منو نیکا جون هستیم . نیکا جون برعکس من که شدیدا لجباز بودم و اوایل خیلی قوانین افراطی گذاشته بودم سایت تعدیل کرد و آرامش زیادی داشت و داره .
بعد ها افراد دیگری مثل آقای هاشمی ، آقا میلاد،آقای لاورمن ، نادیا جون ، فاطمه جون و دوستان دیگری اومدن که تک تکشون باعث پیشرفت چشمگیری برای سایت شدند .
نیکا جون همیشه دوست عزیز و قدیمی من بوده و هست و همیشه از طریق واتز آپ یا تلگرام یا اینستا یا . با هم در ارتباط بودیم و هستیم . مدیر دیگر سایت نیکا جون هستن و خیلی خیلی برای سایت زحمت کشیدند .
آقای هاشمی (سایت فتوپویا) هر لحظه که به مانعی برخوردیم کمکمون کردند و کمکمون می کنند و جالبه که بدونید برنامه نویسی قالب وب رو ایشون انجام دادند .
آقای لاورمن هم توی آپارات ما فعال هستند و درواقع کانال آپارات رو ایشون آپدیت می کنند . حتی بیشتر از خودم پست می زارند در کانال آپارت
آقا میلاد هم همیشه توی تمام مشکلات سایت کم می کنند و هوای سایت رو دارند .
فاطمه جون دوست عزیز و مهربون ما هم همیشه تلاش می کنند که سایت رو زنده نگه داره و خیلی به سایت کمک می کنن .
نادیا جون رو چند ساله که توی وب ندیدیم ولی هنوز فراموشش نکردیم با اینکه دیگه به وبلاگ هاش سر نمی زنه و هیچ شماره ای هم ازش نداریم و هیچ وقت فراموش نمی کنیمش
واقعیتش نحوه ی مدیریت وب رو از یه سایتی اگه اشتباه نکنم دنیای انیمه (اسمش دقیق یادم نیست ) الهام گرفتم
تا سال ۲۰۱۸ ما اعتبار جهانی نداشتیم .
اواخر ۲۰۱۸ بود که من با آقای تاکاهاشی چت کردم و از سایت های معتبر خارجی اعلام شد که وب هواداران سوباسا منتخب ۲۰۱۸ هست .
ما به خاطر افراد خارجی به دو زبان می نوشتیم و دامنه رو دات کام کردیم . اما به دلیل اشتباه من تو ورود اطلاعات دامنه دات کام (شماره تلفن یکی دیگه بود و قضیش طولانیه) دامنه رو تمدید نکردیم .
از اون موقع اغلب خوانندگان خارجی از سایت ما کم شدند . ولی موضوعی اثبات می کنه که هنوز کاربران خارجی زیادی تو سایت هستند وجود اسپم ها و تبلیغات به زبان های مختلف در صندوق پیام هست با اینکه اسپم هستند اما این قضیه رو مشخص می کنند . نویسندگان وب کاملا این موضوع رو درک می کنند .
اواسط به پیشنهاد آقای لاورمن کانال آپارات زدیم و بعد ها پیج اینستا .
یکی دوسال پیش هم یکی دو نفر شیطنت کردند (خارج از کادر نویسندگان و مدیریت بودند و بعد از شناسایی هویتشون فهمیدیم غریبه بودند و صرفا جهت شیطنت خرابکاری کرده بودند .)اما خوشبختانه آقای هاشمی (مدیر سایت فتوپویا)به موقع وارد عمل شدند . همچنین آقا میلاد هم کمک های زیادی برای حل این مشکل کردند .
ولی به طور کلی سالی که می خواستم امتحان تیزهوشان و نمونه بدم(نهم ) فعالیت شخص من کم شد(البته این کارم نتیجه دادو هر دو رو قبول شدم) و امسال که دوازدهم هستم هم فعالیتم کم تر شده چون کنکور دارم و هم مدرسه می رم و هم پانسیون مطالعاتی .
بقیه ی دوستان هم یا مشغول تحصیل اند یا اینکه درسشون رو تموم کردند و مشغول کار هستند .
کلا قصه ی طولانی ای رو تا اینجا طی کرده .
داستانی که از ۱۲ سالگی من شروع شده تا ۱۸ سالگیم و ادامه داره .
در ضمن پست ها و داستان های انگلیسی بعد کنکور من ادامه داره .
درباره این سایت